Phare 5

Phare 5
Phare 5

dinsdag 26 mei 2009

Ding 23 Niets nieuws onder de zon


23 dingen heb ik in zeer rap tempo gedaan. Dit ook omdat ik bijna alle toepassingen ken en gewend ben me dit soort dingen snel eigen te maken. Ik denk dat het voor mijn medecursisten die minder thuis zijn in dit soort dingen een zeer leuke ervaring is geweest. Nu nog hopen dat er echt innovatieve initiatieven zullen volgen voor SBMF!

1 opmerking:

  1. Van harte gefeliciteerd met het halen van de eindstreep. Je bent echter nog niet helemaal geslaagd voor deze cursus. Je blogposts voldoen niet allemaal aan de eisen die in het leerprogramma eraan gesteld worden. Ze moeten namelijk minimaal uit 100 woorden bestaan. Zoals je al schrijft ben je al thuis in de meeste van de 23 dingen. Anderen vind je minder relevant en spelen in de zandbalk van de Wiki’s is echt nieuw voor je.
    Ik vind het jammer dat je niet eerder bent begonnen aan de 23 dingen om je grote kennis hierover te delen met je collega's. Nu is bijna iedereen klaar en je deelt bovendien niet erg gul door overal zo beknopt over te schrijven.
    Ik stel voor dat je mijn verzoeken en vragen in de reacties nog honoreert. Dan laten we het maar zo dat niet alle blogposts helemaal voldoen aan de eisen die eraan gesteld worden. Jij hebt het druk met het in de praktijk brengen van web 2.0 en dat gaat voor.

    BeantwoordenVerwijderen